Marlou Kurstenhandtekening marlou kurstenKunstbemiddeling

kunstuitleen


Lia Stouten, 'Kunst is een link'
Lia Stouten, "Kunst is een link"
30 x 22 cm; ets
Kunst is een link.

Kunst is verwondering over het beeld
dat minutieus geschilderd, gevormd is
en iets met de toeschouwer doet.

Het verbindt mensen, brengt in vervoering
of geeft inzicht in complexiteit.

Kunst speelt met de werkelijkheid
en is daarom van toegevoegde waarde.


Nini Salet




Zoekt u moderne beeldende kunst om uw gebouw te verlevendigen?
In de hal, in de directiekamer, in de werkruimtes, in het restaurant, overal kunnen kunstwerken een positieve bijdrage leveren aan de bedrijfscultuur.
Moderne kunst geeft een meerwaarde aan de beleving van de werkomgeving, werknemers waarderen het wanneer u op deze manier aandacht geeft aan de werksfeer. Bovendien geeft moderne kunst een gebouw een eigen karakter en laat het een positieve indruk achter bij uw klanten.
Kunst is een promotiemiddel en zorgt voor een duidelijker profilering van uw bedrijf naar buiten toe.

Marlou Kursten Kunstbemiddeling regelt dit graag voor u. Met documentatie over de kunstenaars selecteert zij samen met u schilderijen, grafiek, keramiek of andere kunst. Hierna stelt zij de kunstcollectie samen en worden de kunstwerken geplaatst.
U huurt kunst bij Marlou Kursten Kunstbemiddeling inclusief advies, transport, inrichting, verzekering en jaarlijkse wisseling.

 

visie

Haar visie m.b.t. kunstbemiddeling is gebaseerd op twee pijlers, te weten: de bedrijven die kunst betrekken bij Marlou Kursten Kunstbemiddeling en de kunstenaars die de kunst leveren.

Naar de bedrijven toe stelt zij zich adviserend, luisterend, flexibel en bemiddelend op. Kunstbemiddeling is in haar ogen meer dan het ophangen van het gevraagde aantal werken. Kunst heeft pas een meerwaarde voor uw bedrijf indien de kunst is afgestemd op de missie en aard van uw bedrijf, past bij uw huisvesting, voldoet aan de wensen van u en uw personeel en uiteraard binnen uw budget valt.

Klik op de afbeelding voor informatie
André Schoots, Marlou Kursten in "Gespiegeld"
(voor informatie, klik op het plaatje)


Anderzijds wordt ook het belang van de kunstenaar in het oog gehouden, daar zij op die manier verzekerd is van kwalitatief hoogstaand werk voor een reële prijs.

Marlou Kursten heeft vanaf 1984 een gedegen kennis opgebouwd over moderne beeldende kunst door exposities te organiseren in een hogeschool te Wageningen.
Vanaf 1991 wisselt zij kunst uit met de gemeente Mörfelden-Walldorf (Duitsland), partnerstad van de gemeente Wageningen.
De officiŽle start van Marlou Kursten Kunstbemiddeling is in 1992.
Van oktober 2003 - maart 2019 jaarlijks een half jaar lang (oktober-maart) exposities in Galerie het Koetshuis van museum De Casteelse Poort, Bowlespark 1a te Wageningen.

Kijk ook eens in de webwinkel van Marlou Kursten Kunstbemiddeling.

 

inlichtingen

Marlou Kursten Kunstbemiddeling
Vestigingsplaats Heelsum
e info@marloukursten.nl
Handelsregister Arnhem 09074963
BTW-nummer NL001336928B86

Art-Depot: open op afspraak

webwinkel: altijd geopend

Folder
Presentatie op YouTube

Nieuwsbrief: Klik hier om in te schrijven

Art-Depot van Marlou Kursten Kunstbemiddeling