Marlou Kurstenhandtekening marlou kurstenKunstbemiddeling

kunstopdrachtBemiddeling bij kunstopdrachten | enkele voorbeelden

Ook bestaat de mogelijkheid om een kunstenaar een opdracht te geven tot het vervaardigen van een op maat gesneden kunstwerk.
Zo heeft bijvoorbeeld Thea Vos in het trappenhuis van de Woonstede in Ede, een schilderij genaamd "De Lift" geschilderd.
En in 1996 werd Gabriëlla Willekens uitverkoren om de Award voor de "Gelderse Ondernemer van het Jaar" te ontwerpen. Dit was een opdracht van de Omroep Gelderland. Dit werk kreeg de titel: "Regarder vers l'Avenir 2".Gabriella Willekens, 'Regarder vers l'Avenir 2'
Gabriëlla Willekens, "Regarder vers l'Avenir 2"

 

Donderdag 7 februari 2002 vond in het Beatrixtheater van de Jaarbeurs in Utrecht de 15e RIONED-dag plaats, het jaarlijkse evenement voor alle betrokkenen bij de riolering. Een dag voor informatie en ontmoeting voor bestuurders, managers, technisch specialisten, adviseurs en leveranciers.
Omdat het de vijftiende keer is dat de RIONED-dag plaatsvond heeft iedere deelnemer een geschenk gekregen. Het is een voorwerp dat iedereen kan gebruiken en waarmee je je omgeving kunt laten zien dat het riool leeft. 600 Deelnemers kregen een longdrinkglas met een afbeelding.

De tekening is gemaakt door kunstenaar Twan de Vos uit Wageningen.
Het verbeeldt op speelse wijze het inzamelen, verpompen, zuiveren en lozen van ons afvalwater. U ziet het douchewater wegstromen; een mannetje pompt het water weg en een volgend mannetje pikt letterlijk het vuil eruit voordat het water weer terugstroomt in de natuur.
In totaal zijn er 700 glazen bedrukt met deze tekening van Twan de Vos.
Glasschildering door Twan de Vos

 

In 2004 heeft Lia Stouten voor de Orthodontisten-praktijk Wageningen in opdracht gemaakt:
"Dansende Kiesjes".

 

 

Lia Stouten, "Dansende Kiesjes"

 


In 2005 is Hanneke van den Bergh uitverkoren om de Award voor de Wageningse Ondernemer van het jaar 2005 te ontwerpen. Dit is een opdracht van het WOC (Wagenings Ondernemers Contact) en de Gemeente Wageningen.

Award Wageningse Ondernemer van het jaar
Hanneke van den Bergh, "Spiraalmens", Award
30 x 7 cm; brons

Zaterdag 14 januari 2006 is de Award uitgereikt aan Sportcentrum de Plataan.
Dinsdag 2 januari 2007 is de Award voor de 2e maal uitgereikt. De Award 2006 is gegaan naar Foodstep en Gerard Sterkenburg van Foodstep heeft deze Award in ontvangst genomen.
De Wageningse ondernemersprijs 2007 is op 17 januari 2008 uitgereikt aan directeur Jaap Venendaal van Hof van Wageningen, hotel- en congrescentrum.
Op 5 januari 2009 heeft Eetwinkel Vreemde Streken de Award voor de Wageningse Ondernemer van het jaar 2008 in de wacht gesleept.

Yvonne van Hezik en Ingrid Luitse van Organisatie Bureau Wageningen zijn de winnaars van de Wageningse Ondernemersprijs 2009. Zij kregen de prijs maandagavond 18 januari 2010 uitgereikt.
Bart Wijnveen en Hans Janssen van Wijnveen Aluminium ontvingen de Wageningse ondernemersprijs 2010 op maandag 3 januari 2011.

Op 19 januari 2012 hebben Ans en Ronald Oosterhuis van Columbus de Award ontvangen van burgemeester Geert van Rumund tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Wagenings Ondernemers Contact (WOC).
Op 8 januari 2013 heeft BLGG directeur Henri Hekman de ondernemersprijs 2012 uit handen van wethouder Lex Hoefsloot ontvangen.

Award Wageningse Ondernemer van het jaar
Arnaud Duine (links) van Triqua en Hanneke van den Bergh (rechts), "Award Spiraalmens"
6 januari 2014


Maandag 6 januari 2014 heeft Triqua directeur Arnaud Duine de Award voor de Wageningse Ondernemer van het jaar 2013 ontvangen uit handen van burgemeester Geert van Rumund.

Maandag 5 januari 2015 heeft Lazuur de Award voor de Wageningse Ondernemer van het jaar 2014 ontvangen uit handen van burgemeester Geert van Rumund.

  • Verder kan bijvoorbeeld bemiddeld worden bij het laten maken van illustraties voor een jaarverslag of een folder. Of bij een apart relatiegeschenk. Hierbij kan er ook gedacht worden aan keramiek of een mooi sieraad.

  • Workshops en creatieve evenementen behoren ook tot de mogelijkheden. Behalve dat er moza´ekprojecten voor u uitgevoerd kunnen worden, is het ook mogelijk het in te zetten als team-building evenement. Hier leest u meer: Moza´ek.

  • Alle contractvormen worden in onderling overleg opgesteld.