Marlou Kurstenhandtekening marlou kurstenKunstbemiddeling

werkwijze & mogelijkhedenDe werkwijze van Marlou Kursten Kunstbemiddeling is een afgeleide van haar visie.
In het eerste gesprek zal zij aan de hand van de website en foto's laten zien hoe een collectie eigentijdse kunst eruit kan zien.

Daarna wil zij graag het gebouw en de betreffende ruimtes bekijken om een indruk te krijgen van de diverse functies van die ruimtes.
Werknemers waarderen het zeer, als er ook met hen overleg wordt gevoerd (wanneer zij dan met een kunstcollectie komt, is de collectie altijd iets groter dan de benodigde aantal werken, zodat er ter plekke nog een keuze gemaakt kan worden).
Hierna is het mogelijk kunst uit te zoeken die bij uw bedrijf past en op basis daarvan kan er een meer gedetailleerde offerte uitgebracht worden.

 

Kunst op de werkplek: Twan de Vos Kunst op de werkplek, Thea Vos
Kunst op de werkplek
(de Woonstede in Ede)


Kunst in Bedrijven: huren of kopen?

Een aantal mogelijkheden:
 • Lenen
  U leent gedurende een jaar (of langer) meerdere kunstwerken.
  Wij verzorgen de inrichting van een eigentijdse collectie kunst.
  Bevalt een kunstwerk niet, dan wordt dit kunstwerk vanzelfsprekend omgeruild (men moet ook vaak aan de werken wennen: aan het einde van een jaar zijn de reacties vaak heel anders dan aan het begin).

 • Kopen
  Alle kunstwerken zijn te koop: voor u en uw medewerkers.

 • Kunstkoopregeling
  Bij aankoop van een kunstwerk kunt u gebruik maken van een renteloze afbetalingsregeling.
  Het aankoopbedrag kan gespreid in maandelijkse delen worden overgemaakt.
  Een aanbetaling van 10%.
  Betaling per maand gedurende maximaal 24 maanden zonder rentekosten.

 • Bemiddeling bij kunstopdrachten
  Ook bestaat de mogelijkheid om een kunstenaar een opdracht te geven tot het vervaardigen van een op maat gesneden kunstwerk.
  Zo heeft bijvoorbeeld Thea Vos in het trappenhuis van de Woonstede in Ede, een schilderij genaamd "De Lift" geschilderd.
  En in 1996 werd Gabriëlla Willekens uitverkoren om de Award voor de "Gelderse Ondernemer van het Jaar" te ontwerpen. Dit was een opdracht van de Omroep Gelderland. Dit werk kreeg de titel: "Regarder vers l'Avenir 2".  Gabriella Willekens, 'Regarder vers l'Avenir 2'
  Gabriëlla Willekens, "Regarder vers l'Avenir 2"

   


  Vanaf 2005 is Hanneke van den Bergh uitverkoren om de Award voor de Wageningse Ondernemer van het jaar 2005 te ontwerpen. Dit is een opdracht van het WOC (Wagenings Ondernemers Contact) en de Gemeente Wageningen.

  Award Wageningse Ondernemer van het jaar
  Hanneke van den Bergh, "Spiraalmens", Award
  30 x 7 cm; brons

   


  In 2014 is Hanneke van den Bergh uitgekozen om de Award Beste LMB van het jaar 2014 te ontwerpen. Wie mag zich een jaar lang "Het beste LandbouwMechanisatieBedrijf van Nederland" noemen?
  Tijdens een feestelijke prijsuitreiking op vrijdag 11 april in Ede heeft de jury de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt: Abemec Sevenum is Beste LMB 2014.
  In 2015 heeft Wout Hogervorst de Award Beste LMB 2015 ontvangen
  In 2016 verandert de naam van de Award: AGTA, dé prijs voor mechanisatiebedrijven. AGTA (Agro Groen Techniek Award) is een Award die wordt toegekend aan het zich meest onderscheidende mechanisatiebedrijf. En er worden twee Awards uitgereikt in september 2016.

  Hanneke van den Bergh, "beste lmb"
  Hanneke van den Bergh, "Beste LMB", Award
  brons • Een overzicht van een aantal opdrachten kunt u lezen op de pagina: Opdrachten.

 • Verder kan bijvoorbeeld bemiddeld worden bij het laten maken van illustraties voor een jaarverslag of een folder. Of bij een apart relatiegeschenk. Hierbij kan er ook gedacht worden aan keramiek of een mooi sieraad.

 • Workshops en creatieve evenementen behoren ook tot de mogelijkheden. Behalve dat er mozaïekprojecten voor u uitgevoerd kunnen worden, is het ook mogelijk het in te zetten als team-building evenement. Hier leest u meer: Mozaïek.

 • Alle contractvormen worden in onderling overleg opgesteld.

 • Projekten
  Kunstagenda 1998 - 2017; een jaarlijkse uitgave.
  Kunst-verjaardagskalender; 1997 en 2010.

 • Webwinkel
  Voor cadeaus, kunst, kunstverjaardagskalender en sieraden kunt u ook in de webwinkel kijken.
  Informatie webwinkel.


 • Folder
  Folder Marlou Kursten Kunstbemiddeling gemaakt door Ingeborg Leeftink van Scarabesque.